Email: info@sydak.nl Telefoon: 0180-491300

Werkwijze

Wij zijn Sydak Dak- en Geveltechniek , uw professionele partner voor het aanbrengen van daken en gevels.

Sydak Dak en Geveltechniek. is de specialist op het gebied van projectmatige nieuwbouw en renovatie van uw daken en gevels. Wij bieden u een breed en innovatief totaalpakket. Wij onderscheiden ons door onze slagvaardigheid, betrokkenheid en het werken met korte communicatielijnen.

Enkele pijlers binnen onze organisatie zijn:

Partnership

De basis van de samenwerkingen die wij aangaan zijn gericht op langdurige samenwerking. Het is belangrijk dat partijen constant met elkaar in overleg blijven om een maximaal rendement uit uw investeringen op daken gebied te krijgen. Onze organisatie wordt gekenmerkt door een heldere, open en integere stijl van zaken doen.

Professionele eerlijke advisering

Wij bekijken de door u gevraagde werkzaamheden door uw ogen. Voordat offertes en aanbiedingen worden gemaakt wordt er een zorgvuldige inventarisatie gemaakt om erachter te komen wat uw wensen en doelstellingen voor het desbetreffende pand zijn.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Wij voeren onze activiteiten veilig, duurzaam en milieuvriendelijk uit. Dit allemaal in overeenstemming met de meest actuele wet- en regelgeving.

Platte organisatiestructuur

Wij werken met projectleiders. De projectleider is uw contactpersoon gedurende het hele traject van A tot Z, van aanvraag tot oplevering. De projectleider verzorgt het offertetraject, de begeleiding van de werkzaamheden, de oplevering en de nazorg. Op deze manier is de kans op miscommunicaties tijdens de uitvoering vrijwel uitgesloten.

Duurzame daken en gevels

Wij bespreken met u alle opties qua duurzaamheid en degelijkheid in het voortraject. Zo bent u bij u keuze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Het doel van uw investering is om deze zo lang mogelijk te laten renderen.

Vakmanschap en betrokkenheid van onze medewerkers zijn beslissend voor uw tevredenheid en ons succes.

Wie wij zijn, waar we voor staan en hoe wij werken komt u te weten als u verder klikt op onze site. Tot snel!