Email: info@sydak.nl Telefoon: 0180-491300

Golfplaten ( vezelcement )

Zijn uw daken en of gevels nog voorzien van asbest golfplaten? Zijn uw daken een bron van energieverlies? Laat Sydak  Dak- en Geveltechniek bv uw daken renoveren en uw verlossen van de asbesthoudende golfplaten.

Het verwijderen van de asbesthoudende golfplaten doen we veilig, zorgvuldig én verantwoord in combinatie met een goed asbestsaneringsbedrijf en het gelijk terug plaatsen van de nieuwe daken naar wens.
We saneren uw huidige dak en vervangen deze door een nieuw dak. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de nieuwe asbestvrije golfplaten of geisoleerde panelen met diverse isolatiewaardes.

De voordelen:

Diverse kleuren en lengtematen zijn mogelijk

 

Het aanzicht van uw daken en gevels zijn weer als nieuw en geven weer een meerwaarde voor uw opstallen, terwijl u zeker bent van een duurzaam, milieuvriendelijk dak dat bovendien veel beter isoleert dan uw oude dak. Dat is een dubbel winstpunt van asbestverwijdering. Natuurlijk houden wij u op de hoogte houden van de subsidiemogelijkheden voor het verwijderen van asbest.

  • Het asbestsaneringsbedrijf zorgt voor de sloopvergunning stelt het inventarisatierapport op en voert de asbestverwijdering snel, veilig en milieuvriendelijk en volgens de erkende regels uit. De planning wordt dan zo afgestemd dat zodra het dak gesaneerd is en vrijgegeven, dan worden gelijk daarna de nieuwe materialen gemonteerd zodat u niet te lang een open dak heeft.

Meer weten over daken en gevels vernieuwen in combinatie met asbestverwijdering?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het verwijderen van asbest? Wilt u alvast verschillende nieuwe materialen vergelijken of voorbeeldprojecten bekijken? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies over combinatie asbestverwijdering en nieuwe dak of gevel en een vrijblijvende offerte op maat.