Email: info@sydak.nl Telefoon: 0180-491300

Dakgoten

Omdat we heel veel verschillende daken doen wordt ook meestal gevraagd om de bestaande goten te vernieuwen.Natuurlijk nemen we dit er in mee als optie in uw vrijblijvende offerte.Deze goten kunnen dan aangeboden worden in verschillende materialen.

De meest voorkomende aangeboden goot is de Naadloze aluminium dakgoot, hier zijn veel mogelijkheden met modellen en kleuren

Dankzij de moderne uitstraling en duurzame eigenschappen zijn de naadloze aluminium dakgoten uitstekend goed toe te passen bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. De naadloze aluminium dakgoten maken de afweging tussen het duurzame minder fraai ogende PVC  of polyester.

De voordelen van deze goten zijn dat ze geen naden hebben en uit 1 lengte tot 30m gemonteerd kunnen worden. Alle dakgoot modellen zijn nagenoeg onderhoudsvrij, duurzaam en milieuvriendelijk. Tel daar de aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding, de uitstekende service, professionele montage en garantietermijnen bij en de keuze voor een dakgoot ligt voor de hand!

Ook kunnen we ze aanbieden in zink, PVC en of polyester.Zie hieronder een enkele voorbeelden van de mastgoot of bakgoot.

Vraag voor advies naar de mogelijkheden wat het beste past bij uw loods, schuur, stal, woning, carport en of aanbouw.